19 Şubat 2015 Perşembe


İSTANBUL'UN EN GÜZEL 8 SEMT PAZARI

1. Kadıköy Salı Pazarı

Salı günleri normal bir semt pazarı gibi kurulan pazar, cuma günleri tam bir manifaturacılar çarşısına dönüyor.

2. Fatih Çarşamba Pazarı


İstanbul'un en eski ve en büyük pazarı olan Çarşamba Pazarı'nda aklınıza gelen her şeyi bulabilirsiniz.

3. Ulus Sosyete Pazarı


Her perşembe Ortaköy'de kurulan pazarda birçok ünlü markanın ürünlerini ve son moda kıyafetleri bulabilirsiniz.

4. Kasımpaşa Tarihi İnebolu Pazarı

Her pazar sabahı Kasımpaşa'da kurulan İnebolu Pazarı'nda İnebolu'dan gelen yerel ürünler satılıyor. Köy tavuğundan yumurtaya, Kastamonu mantarından doğal ot ve sebzelere kadar her türlü köy ürününe ulaşabileceğiniz bu pazar, sağlıklı yaşamak isteyenler için birebir.

5. Dolapdere Bit Pazarı

Her İstanbullunun gitmek isteyip de bir türlü gidemediği efsane pazarlardan biri Bit Pazarı. Şanslı gününüzdeyseniz antikacılarda bulabileceğiniz çeşit çeşit ürünleri çok daha ucuza alabilirsiniz. Pazar günü erkenden kalkmak şartıyla tabii :)

6. Yeşilköy Pazarı

Ünlü markaların taklitlerini bulabileceğiniz Yeşilköy Pazarı geniş ürün yelpazesiyle ünlü. Pazar, çarşamba günleri kuruluyor.

7. Beşiktaş/Ihlamur Pazarı

Cumartesi günleri Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nin karşısında kurulan pazar dublex. 1. katında yiyecek satılırken, üst katta tekstil ürünleri ve ev eşyaları satılıyor. Orijinal ve kaliteli ürünler için uğramadan geçmeyin.

8. Feriköy Antika Pazarı 

Pazar günleri Feriköy'de kurulan pazara sadece gezmek için bile gidilmeye değer. Birbirinden farklı yüzlerce ürünün sıralandığı tezgahların arasında zamanın nasıl geçtiğini farkedemeyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder