24 Eylül 2015 Perşembe

Filmekimi Biletleri Satışta


Bu yıl 14.sü düzenlenecek olan Filmekimi, 3-11 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da.

Dünyaca ünlü festivallerden birçok ödülle dönen 46 filmin gösterileceği programda; Carlos Saura, Woody Allen, Hirokazu Kore-eda, Paolo Sorrentino gibi usta yönetmenler dikkat çekiyor.

Arjantin/ Zonda, Folclore Argentino

Tango, Kanlı Düğün, Flamenko filmlerinin yönetmeni Carlos Saura, bu kez geleneksel Arjantin müziğinin köklerine iniyor ve bizi büyülü bir yolculuğa çıkarıyor. 


The Lobster

Sıradışı filmleriyle ünlü Yunanlı yönetmen Yorgos Lanthimos, bu kez bir distopyayla karşımızda. 

Yönetmen, bu filminde bekar olmanın suç sayıldığı bir dünyada, karısı tarafından terkedilen bir adamın öyküsünü anlatıyor. 


Aşk Vadisi/ Valley of Love

Isabelle Huppert ve Gérard Depardieu 35 yıl sonra biraraya gelerek, eskiden evli Isabelle ve Gérard'ı canlandırıyor. 6 ay önce ölmüş olan oğullarından bir mektup alan çift, oğullarını son kez görebilmek için Ölüm Vadisi'ndeki 7 durağa uğramak üzere yola çıkıyorlar.


Saul'un Oğlu/ Son of Saul

Cannes'dan büyük ödülle dönen, yönetmenin ilk filmi Son of Saul, gelmiş geçmiş en farklı Nazi filmi olarak nitelendiriliyor ve bu konuda söylenebilecek son sözü söylüyor.



Biletler Biletix satış noktaları, Atlas ve Rexx Sinemalarında satışta.

Haftaiçi gündüz seansları 7 TL, haftaiçi 19.00 seansları ile tüm haftasonu biletleri tam 17, indirimli 12 TL, 21.30 seansları ise indirimsiz 17 TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder